Forum poświęcone powstawaniu Belxena OTS
Witam serdecznie...
Wstawiam tu kilka runek i sami wybierzcie runki dla sms shop - Runka mana stone ?
- Pacc Runka 7 dni ?
- ?
- Pacc Runka 14 dni ?
- Nieskonczona runa UH (Enchanting Ultimate Healing) ?
- Runa Strong Explo (Adori Mas Vis) ?
- ?
Prosze napisac dokladnie w jaki sposob czego ma uzyc ta runka...
Dziękuje
- Pacc Runka 7 dni(SMS)
- Mana Stone(SMS i w grze)
- Pacc Runka 14 dni (SMS)
- runa UH Enchanting Ultimate Healing (Silny UH) (SMS)
- Runa Great Explosion (SMS)
UWAGI:
Mana stone kupuje się w SMS bez żadnych run ma po prostu 100użyć 1 lub (TO MA DAWAĆ PO 250 mana stone(SMS))
Runa dająca skille nie potrzebna lepiej jak będzie się skilowało po staremu...(NIE W STYLU RPG)
Witam ponownie....
Chciałbym napisac ze moja praca jeszcze nie jest ukonczona robieniem run w skrypcie sms shop. Przetestowałem wszystkie skrypty i działa sprawnie na 100% [+] Pacc Runka 7 dni Cena SMS SHOP: 3.66 zł ?
[+] Pacc Runka 14 dni Cena SMS SHOP: 7,22 zł ?
[+] Pacc Runka 31 dni Cena SMS SHOP: 10,98 zł ?
[+] Mana Stone - PYTANIE ... Mogłbyś mi wyjasnić czy ta runa dodaje na mane? Dokładnie opisz w jaki sposób... proszę o PW lub na GG.!
[+] Runa UH Enchanting Ultimate Healing (Silny UH) PYTANIE ... Przy wykupieniu sms shop dostajemy 25 szt runek czy niekonczaca sie runa ?
[+] Runa Great Explosions
[+] Niekonczaca sie strzala. Zadająca obrażenia od żywiołu energii. Doskonały atak (atk:100)
Koniecznie minimum 100 lvl by móć używać (Tylko dla Palladin) Inaczej nazywamy Sniper - Medal of Honour (Tylko dla VIP ISLAND) (SMS SHOP) ?
- Kto posiada ten amulet po śmierci nie traci equip'u oraz żadnego doświadczenia. Dziala tylko dla PACC Cena SMS SHOP: 7,22 zł?
- Minimum 130 lvl, by buty działały. Działa przez 24 h Zwiększa szybkość o 80 i Regenerują życie i manę przez 1440 minut z prędkością 0.5 hp i 3 mp na sekundę.
[+] - Ten skrypt został zrobiony 100%
[-] - Ten skrypt jeszcze nie został zrobiony
UWAGA!!!
Te promocje mozna wykupic u npc ale trzeba miec od 7 dni premium (PACC)
Te promocje zwiększają nam Fast Attack (+2) i trzeba mieć od 100 lvl
Druid -> Elder Druid -> Ukończony (100 lvl) -> Priest
Sorcerer -> Master Sorcerer -> Ukończony (100 lvl) -> Witcher
Palladin -> Royal Paladin -> Ukończony (100 lvl) -> Sniper
Knight -> Elite Knight -> Ukończony (100 lvl) -> Gladiator
Pasuje wam? Jeśli chcecie zmienić to proszę to tu napisać "Odpowiedź" na forum.
Dziękuje.! By GM Macgates
Te promocje od 100 poziomu wydają mi się za bardzo ściągane z Orion'a, a co do Enchanting Ultimate Healing () to będą się kończyć...
co do tego amuletu może nie wypada przedmiot z ekwipunku oraz zmniejsza stratę punktów experience o jakieś 5% i usuwa możliwość utraty skilli, a i ten pomysł z pacc'em jest dobry.
I proponuje dodać hełm, który wygląda dzięki temu hełmowi będzie nam się regenerowało więcej punktów many i życia... np.: normalnie regeneruje się nam 5 hp,5 many/s a z tym hełmem 30 hp, 45 many/s...
Hmmm... nie wiem co sądzić o "Vip Island"
Pozdrawiam Dzido